Icegrip PRO

219,00 DKKIcegrip PRO PIGSÅL

Dette er pigsålen hvor slid styrke og ergonomisk design går op i en højere enhed. Optimal til løbetræning på måde sne og is med denne skridsikre sål. 
Tåler et højt dagligt slid som følge af at blive brugt i alle typer arbejdssituationer. JALAS 8023.

Icegrip Pro pigsål er også foretrukket af mange sportsudøvere.

Den tåler det slid som løbetræning på skiftende underlag giver.

Sålens fleksibilitet, samt det justerbare snoresystem gør den også optimal til brug på både slalom- og snowboardstøvler.
 

  • 10 robuste, varmebehandlede kulstofstål pigge for fast greb og stabilitet
  • Justerbar snor der kan strammes til opimal pasform
  • Strækbart gummi tilpasser sig skoen og sikrer let på- og aftagning
  • Aktiv slidbane forbinder forfod og hæl og giver ekstra sikkerhed
  • Hælkappe med refleks giver ekstra synlighed
  • Det kraftige højkvalitets gummi tåler ned til -40 grader
  • piggene kan udskiftes 

Undgå faldulykker når du færdes på glat underlag ved brug af Icegrip skridsikre såler. Icegrip pigsåler er velegnet til mudder, sjap og sne samt is. Piggene på Icegrip pigsåler er af høj kvalitet, hvilket er meget vigtigt. Piggene kan dog slides for eksempel ved gentagne daglige spring fra lastbil eller ved brug på scooter eller lignende hvor man slæber piggene ved start og stop. Det er vigtigt at kontrollere piggene og hvis nødvendigt udskifte piggene som kan købes her på siden (CLICK HER). Pigsålerne fra Icegrip er designet til privat og erhvervsmæssig brug. Icegrip pigsåler passer til løbesko, sikkerhedssko, jagtstøvler, vandrestøvler, ja stort set alle former for fodtøj. Pigsåler er et must på skiferien og uundværligt når stavgangsturen foregår i sne på is i vinterhalvåret. Icegrip pigsåler og skridsikre såler er også velegnet til postbud, skraldemænd og hjemmehjælp der skal arbejde og færdes selv når sneen lægger sig.
Varenummer: Pro 8023
Størrelser:
XL (46-49) (46-47 almindelige sko)
Large (39-46) (42-45 almindelige sko)
Medium (36-42) (36-41 almindelige sko)
Modellen er meget fleksibel og størrelsen afhænger lidt af om det er en sko, støvle og hvilken sål tykkelse. Derfor er størrelserne vejledende.