Icegrip produkt artikler

SKIL energy platform 

SKILs nye 20V max serie kommer med maskiner til håndværker, industri og GDS mand. Alle batterier passer til alle maskiner. Keep Cool teknologi sikre 25 % længere driftstid og fordobler levetiden på dine batterier. SKILs ActiveCell teknologi optimere kommunikation mellem batteri og maskine, hvilket betyder optimeret strømforbug og ydeevne. Maskinen ved dermed hvor stort et batteri der er at trække på når opgaven skal udføres.

MC udstyr til regnvejr

Skal du på motorcykel tur op igennem Norge eller Sverige? Går turen ned igennem Europa, Østrig eller og Italien? Har du husket det mest nødvendige?
HUSK regntøj og varmt tøj. Det bliver hurtigt ekstra koldt når man køre over fjelde og bjerge, og der er ofte skyer og regnvejr. Hænder, hals og fødder er vigtige at holde varme og tørre.
MC støvler er ofte ikke vandtætte i længden. Derfor er regnovertræk til dine MC støvler absolut en nødvendig ting at have med. De fylder meget lidt men kan blive til stor hjælp.
Regnovertræk til dine MC støvler findes i mange kvaliteter. Det kan være en god ide med en model med en kraftig sål, så den kan holde til slid når man går med den på sine MC støvler.

Se denne kraftige model:

http://www.hmwtrading.dk/shoppen/55-regntoej-mc-stoevler-sikkerhedsveste-mm/258-regn-overtraek/

Husk:
En god kvalitet MC regndragt.
Tørre fødder, ekstra sokker.
Ordentligt telt, ikke et festival telt.
MC handsker kan nyde godt af at overtrækkes af en fryse pose hvis vejret bliver ekstremt. 

Pigsåler til skiferien

Læs her om pigsåler til skiferien:

http://pigsaaler.blogspot.dk/2017/01/pigsaler-til-dine-ski-stvler.html#!/2017/01/pigsaler-til-dine-ski-stvler.html

Artikel om ekstrem løb!

Jacob Juul Hastrup har gennemført 15 ekstremløb fordelt ud over hele verden.
Løb som foregår i jungle, ørken, bjerge og på is. Måske skal din næste løbetur være på glat underlag iført et par Icegrip skridsikre såler! 

Læs historien HER.
 

Løbetest af pigsåler

Trialet Anders Deenfeldt har testet vores skridsikre pigsål model "Icegrip Pro".
Læs mere HER.
 

Anders Deenfeldt løbetest af pigsåler

Personlig træner og trialet Anders Deenfeldt. 

 

Icegrip.dk sikrer, at du kommer sikkert til fods gennem vinteren. Icegrip.dk pigsåler tages let af og på og passer alle typer fodtøj - selv skistøvler. Icegrip sålerne er et godt alternativ til traditionelle pigsko og har den store fordel, at du kan køre bil med sålerne på.

Pigsåler

Icegrip, pigsåler, pig såler, icegrips, ice grip, ice grips, snesko, skridsikre såler, pigsko, skridsikre sko, isbeslag, skridsål, såler med pigge og pigsål.
Slå man ordet Pigsko op i ordbogen så vil man blive fortalt at det er tale om en sko med metalpigge under sålen.
En sko som bruges til løb og spring endenfor atletik. Her på siden www.hmwtrading.dk når vi taler om pigsko, så er der tale om sko vi gør til pigsko ved at montere skridsikre såler på skoen. Derved opnår man effekten fra en ægte pigsko, men med mulighed for at bruge skoen til "normal" brug ved andre lejligheder. Pigsåler bruges af private og erhverv hvor man har behov for at kunne stå fast på glat underlag.

Her er vores blog om pigsåler.

Her er vores blog om skridsikre såler:

Her er vores blog om vandrestøvler og andet fodtøj: