Hvem står bag HMWtrading.dk ?

HMWtrading.dk

HMWtrading er importør af SKIL elværktøj & havemaskiner samt OJ motorcykel udstyr. På webshoppen forhandles også håndværktøj og værkstedsudstyr fra PROBUILDER. 

HMWtrading.dk som drives af Henriette overtager Icegrip.dk og shoppen skifter navn pr. 30/4 2020. Der sælges stadig fodtøj og pigsåler samt MC udstyr, men sortimentet udvides med mere værktøj. Der vil i fremtiden være mere fokus på B2B salg samt dropshipping for samarbejdspartnere. APRIL 2021 er der nyt tag på bygningen og vi begynder at gøre klar til et showroom på Ollerupvej 3, 7182 Bredsten. Vi forventer at det nye showroom er klar i sommeren 2023. Der er ikke lager på denne adresse, kun showroom og afhentning af forudbestilte produkter. Afhentning af ordre foregår pt. KUN efter aftale, kontakt os på kontakt@hmwtrading.dk 

 

         

Icegrip.dk

Historien om www.icegrip.dk

Webshoppen Icegrip fik pr. 1/4 2013 ny ejer beliggende i Bredsten ved Vejle. Vi er en lille familie drevet shop som har specialiseret sig i aftagelige pigsåler der sikre at du står fast uanset underlag. Pigsko, pigsåler, skridsikre såler, icegrips er nogle af de udtryk der bruges om de aftagelige skridsikre såler fra Icegrip. De nye ejeres første ordre kom 14. juli 2013.

Icegrip.dk blev startet i Ølgod i 2012 af Casper Rudnicki. Den første ordre i butikken kom 3. januar 2013. Casper fik gang i salget i januar og februar i 2013 hvor der blev ekspederet 17 ordre inden shoppen blev solgt.

Domænet www.icegrip.dk blev registreret 21. juni 2011.


Selv om udgangspunktet er skridsikre pigsåler så er vores ambition løbende at opbygge en webshop, som ud over pigsåler også er leveringsdygtige i mange andre produkter indenfor MC udstyr, outdoor grej, værktøj og sikkerhedssko. Hvis du som kunde har ønsker eller input så send os endelig en mail. kontakt@hmwtrading.dk

 

Se Icegrips YOUTUBE kanal her: https://www.youtube.com/channel/UCqwd8qHNa7qF_zPwJkS2QIw

 

 

Juli 2014 besøgte vi OJ Atmosfere Metropolitane i Italien.
Vi er nu forhandler for det Italiensk designede brand OJ.
Det passer godt ind i vores sortiment omkring motorcykeludstyr. Se deres produkter CLICK HER.

OJ Atmosfere Metropolitane

I OJ Atmosfere Metropolitanes logo er der brugt kurver som symbolisere hverdagen som motorcykellist. En livsstil med kurver og sving.
OJ designer motorcykel beklædning til motorcykellister der elsker livet på to hjul. Motorcykel folket der elsker at rejse langt og i barsk miljø og dermed er afhængig af kvalitets motorcykel beklædning. OJ designer motorcykelbeklædning til BIKERS som ikke lader sig stoppe af kulde og regn. OJ MC beklædning er for folk der er født med en motors brøl i deres hjerter og en uimodståelig passion for at køre på motorcykel. OJ MC udstyr er for motorcykellister der køre i by, på landevej, ad grusvej eller ørken. Kort sagt. OJ udstyr er designet til at holde distancen uanset hvilket miljø du færdes i.


OJ branded blev skabt i 2001 i Milano. OJ brandeds mission er at skabe funktionelt, teknisk og flot design til alle vejr situationer.
OJ Atmosfere Metropolitane vil fortsat udvikle funktionelle og egne designet produkter indenfor ben beklædning, speciel fodtøj, alsidige handsker og beklædning samt smart tilbehør. Nøgle ordene er sikkerhed, praktisk og smart design samt kvalitet.
Enduro, street fighter, cafe racer, Harley eller suzuki, OJ er til HELE motorcykel folket.
Fra de åbne vider til de smale gader. Fra ørken til skov. OJ og sjov.......

 

 

Bredsten Landhandel

Vores showroom bliver på et tidspunkt ud i fremtiden til en lille hyggelig land butik med værktøj, mc udstyr og gaveartikler. 

Vi er IKKE på trustpilot, hvis du syntes vi bør være det, høre vi gerne fra dig.


Håber at du vil tilmelde dig vores nyhedsmail CLICK HER

Følg os på facebook

Med venlig hilsen

Henriette
webshopmanager