Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HMWtrading.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og HMWtrading.dk

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra HMWtrading. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Fragt på ordre er 49,00 kr. når man vælger postnord - mypack (collect). Varen kan afhentes på nærmeste postdanmark/postnord udleveringssted.
Mypack (colect) er fritaget for moms.
Levering af varer fra HMWtrading.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Mypack collect kan bruges af både private og erhverv.
Alle bestillinger sendes med postdanmark (levering til nærmeste postdanmark udleveringssted) hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og HMWtrading.dk
 
Varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
Hvis varen er skadet under transport tag da kontakt med HMWtrading.dk med det samme.
Andre fragt muligheder:
Postnord - parcel er fragt til erhverv hvor varen leveres til virskomhedens adresse.
Erhvervspakker med moms leveret direkte til virksomhedden. Denne fragtmetode koster 61,25 kr. inkl moms (49 kr. eks. moms.)
Postnord - mypack (HOME) er fragt til privat adresser, hvor der ønskes levering til døren. Er der ingen hjemme afleveres pakken på nærmeste udleveringssted.
Har man postnord flexlevering, bruges denne leveringsform når mn får leveret med mypack home. Denne fragtmetode koster 67 kroner og er fritaget for moms.
Skriver man at varen må stilles overgår ansvaret for produktet til kunden.  

Grønland & Færøerne

Der kan ikke som standard leveres til Grønland & Færøerne. Kontakt os på kontakt@hmwtrading.dk hvis du ønsker pris og levering til Grønland eller færøerne. 

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køber har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.
Har du som køber skrevet at varen ønskes sat på adressen hvis ingen er hjemme så er ansvaret for produktet kundens.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra HMWtrading skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom køber opdager en fejl, skal køber rette henvendelse HMWtrading.dk. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. HMWtrading.dk vil så vidt det er mulig reparere varen, kan dette ikke lade sig gøre byttes varen. 

Fortrydelsesret (returnering)

HMWtrading yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Køber har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Køber kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen på den angivne adresse. Ønsker man at ombytte varen til en anden model eller størrelser betaler HMWtrading.dk for fragten på det nye produkt. Julegaver købt i december kan ombyttes indtil 14. Januar (op til 6 uger). Kontakt os endelig så hjælper vi med returnering og eventuelle reklamationer.
 
SKIL ombytningsret
Køber du et SKIL produkt og det ikke lever op til dine forventninger, så har du 14 dages fuld ombytningsret OGSÅ selv om du allerede har brugt produktet. Dette gælder hvis du køber et lignende SKIL produkt. Altså har du købt en skruemaskine som du syntes ikke er kraftig nok, så returnere du den og køber en større model. Vi betaler retur fragten og kreditere det produkt du returnere, når du har købt et nyt SKIL produkt.

Oplysningspligt & personoplysninger

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis køber ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@hmwtrading.dk
Dine oplysninger slettes automatisk jævnfør de gældende GDPR regler. Du kan til enhver tid kontakte os og få slettet dine data inden de automatisk slettes.

Pris og betaling

På HMWtrading.dk har køber mulighed for at betale med Dankort eller ved overførsel til Den Jyske Sparekasse Reg: 9560 Konto: 4200133264.