Multicutter & lasermåler TEST

SKIL multicutter 3650CA test gav godt feedback. Lækker detalje med "gummi ophæng" gør denne multicutter dejlig vibrations svag. Den er utrolig effektiv. Praktisk kviklås til at afmontere og isætte ny klinge. Det er en kraftig kulfri maskine som matcher de bedste andre PRO multicuttere der findes på markedet. Multicutteren er utrolig alsidig til både nedbrydning og mange forskellige skære opgaver i både træ og metal. På billedet er skåret et lille spor i træ. SKIL multicutter blev testet af ASBJØRN tømrer. 

KØB 3650CA multicutter her: MULTICUTTER

SKIL lasermåler 1930 er en lasermåler som kan måle vinkler, afstand og areal. Oplades nemt via USB stik i varebilen. Fylder ikke meget og er nem og simpel at bruge.

Der er 5 års garanti på kulfri produkter og 3 års garanti på almindelige SKIL produkter når de ikke bruges erhvervs mæssigt.

Se mere om SKIL 1930 lasermåler her: SKIL lasermåler 1930 INFO

KØB SKIL lasermåler her: 1930

SKIL 1930 lasermåler har et stort arbejdsområde på op til 30 meter og er velegnet til nøjagtig og hurtig måling og digital nivellering. Denne lasermåler har integreret lithiumbatteri, der nemt kan oplades med det indbyggede mikro-USB-ladestik. Værktøjet har 5 måletilstande til afstandsmåling, kontinuerlig måling, indirekte måling, arealmåling og digital nivellering. Du kan eksempelvis bruge indirekte måling til hurtig måling af indirekte afstand og højde med en enkelt måling. Den robuste aluminiumsfod sikrer præcis måling ved digital nivellering. SKIL 1930 gemmer automatisk de sidste 4 målinger ved afstandsmåling. Med et kompakt design med soft grip, brugervenligt interface og stort baggrundsbelyst display er SKIL 1930 en god løsning til dine måleopgaver. SKIL 1930 leveres med USB-ladekabel.