BEDST I TEST AKKU PLÆNEKLIPPER 2022 - GDS bladet

GDS BLADET - bedste akku plæneklipper 

MAJ måned 2022 kårede GDS bladet deres bedste bud på en akku plæneklipper anno 2022. Denne gang vandt den samme maskine både bedst i test og bedste pris. En imponerende bedrift at slå alle konkurrenterne på både kvalitet og bedst til pris! SKIL 0140 akku plæneklipperen er en rigtig let, stærk og udholdende akku plæneklipper.

Her er lidt af det som GDS bladets test afdeling bemærkede:

Maskinen fra Skil leverer – sammen med maskinen fra AL-KO – det bedste klippe resultat, og især i det høje græs spiller de to med musklerne. Skil er driftssikker, behagelig at køre med og væsentligt lettere end sin nærmeste konkurrent, og med en klippe bredde på 43 mm – testens største – kan man hurtigt få trimmet plænen. Og da den samtidig er så overlegen sammenlignet med de billigere maskiner, får den både prisen som testvinder og som godt køb. Skil er en plæneklipper af høj kvalitet med kulfri motor, og maskinen er i det hele taget godt bygget: Ergonomien er i top, og dækkene i en fornuftig størrelse og kvalitet. Samtidig er tyngden god, uden at maskinen virker stor og klodset. Højdeindstillingen er udført i metal og falder dejligt i hak, knapperne er solide, og hurtiglåsene til indstillingen af håndtaget nemme at betjene. Alt fungerer upåklageligt.

Smart opbevaring

SKIL EASY STORAGE system. Som eneste deltager har maskinen en såkaldt Easy Storage-funktion. Den gør, at maskinen nemt kan pakkes meget kompakt sammen for derefter at blive opbevaret på højkant. Det gør det betydeligt nemmere at gemme maskinen effektivt af vejen, når den ikke er i brug.

Maskinen kan købes her: www.hmwtrading.dk