Produkt film

- lige til at smutte i så du ikke falder. 
Icegrip Pigsåler er super lette at tage af og på. Se bare videoen. Her er det et Par Icegrip PRO vi monterer på et par forskellige par sko, men Icegrip SAFE er lige så let at monterer på alle typer sko.... dog skal du gerne undgå sko og støvler med for meget hæl.
Skridsikre såler, pigsko, pigsåler eller hvad du nu kalder dine skridsikre såler. Uanset navn så er det et smart redskab til at undgå faldskader når du færdes på glat fortov eller vej. En skridsikker sål er velegnet til når det skal ryddes sne eller saltes. Skal hunden luftes eller er du blot ude og vandre så husk dine pigsåler hvis det er frostvejr. Vi har haft mange vintre med sne og frost men også nogle sæsoner uden. Så det sker at vi glemmer hvor galt det danske vejr kan arte sig. Uanset årstal så kommer der altid frost, spørgsmålet er hvor meget og hvor længe.
Her er lige et par fif mere, hvor skridsikre såler kan være et godt stykke fodtøj. Er du skraldemand eller postbud? Skal du ud og kælke med børnene? Det er nemt at trække børnene op ad kælkebakken med skridsikre såler monteret under skoene. Børnene kan også selv montere et par skridsikre såler og VUPTI så er de selv lyn hurtigt oppe ad kælkebakken igen. Der mange muligheder og en masse sikkerhed i skridsikre pigsåler fra icegrip. Bestil nu, så du er klar til vinteren kommer.