Jalas 9520 Exalter (9000)

1.270,00 DKK

Vejl. udsalgspris 1.493,75 DKK

Jalas 9520 Exalter

Verdens letteste beskyttelsessko.
 
JALAS 9000 EXALTER hedder nu JALAS 9520 EXALTER.
Den nye Jalas 9520 EXALTER har samme gode egenskaber som den tidligere Jalas 9000 EXALTER.  
En enestående let, flot og ergonomisk sko i sikkerhedsklassifikation S1. Den største forskel i forhold til en traditionel beskyttelsessko er den usædvanligt lave vægt. Under 399 g/sko i størrelse 42!

JALAS 9520 eXalter er resultatet af  flere års udvikling, hvor førende eksperter inden for branchen har deltaget i planlægning og afprøvning af  produktet. Det er en sko, hvor den moderne løbeskos design er kombineret med højt udviklet ergonomi. Vægten er ca. 40 % lavere end gennemsnittet for de beskyttelsessko, der findes på markedet i dag. Hver eneste detalje har været igennem omhyggelige materialevalg. Overdelen er luftig og kølig med ventilationshuller og fremstillet af  slidfastt mikrofiber. Tåkappe af  aluminium. Den ESD-klassificerede ydersål har gode friktionsegenskaber og er omhyggeligt afbalanceret. Yderligere ergonomi opnås takket være separat støddæmpning, både under hælen og den 

 

  • Den letteste sikkerhedssko i verden. Vejer under 399 gram.
  • Exalter sikkerhedsskoen er udstyret med alu tåværn og er 100% åndbar.
  • Ydersålens konstruktion er helt speciel. Kombinationen af forskellige materialer og hårdhedsgradergør sålen ekstra let. Sålens konstruktion minimerer desuden risikoen for vridskader og giver ekstra stødabsorbering under hele foden.
  • Den unikke konstruktion af ydersålen og de nøje udvalgte materialer og hårhedsgrader giver en ultralet og skridsikker sko. Ydermere beskytter ydersålen også mod ankel- og vridskader, samtidig med at den er udstyret med ekstra stødabsorbering under hele foden.     
  • Indersål og - for er lavet af en særlig svedabsorberende microfiber.
  • Jalas 9000 Exalter´s overlæder består af slidstærk højkvalitets microfiber og er udstyret med ventilation i siderne. 
  • Svedabsorberende og antibakterielt indlægssål lavet af  antistatiske materialer.
     

S1: Velegnet til let industri hvor sømværn ikke er påkrævet.